BadkamermarktInbouwreservoir geberit

Geberit inbouwreservoirs

Als u kiest voor een Geberit inbouwreservoir, bent u beslist verzekerd van een topkwaliteit. Bovendien is het inbouwreservoir simpel te installeren.

Geberit is een merk dat de meeste modellen beschikbaar heeft, waaronder bijvoorbeeld een zelfdragend model en een extreem ondiep model.

Tevens heeft Geberit het breedste assortiment aan bedieningsplaten zodat er voor u altijd een bedieningsplaat tussen zit die bij uw stijl past.

De meeste modellen inbouwreservoirs, zoals bijvoorbeed de Geberit Duofix zijn voorzien van een isolatieblok zodat onnodige geluiden niet naar een naastliggende ruimte kunnen doorklinken.

Meer Geberit inbouwreservoirs

Geberit inbouwreservoirs 

De spoelkracht van een Geberit inbouwreservoir is uitgetest op alle toiletpotten die in Nederland verkocht worden, zodat deze voor alle mogelijk toiletpotten geschikt zijn. 

Als u een Geberit inbouwreservoir aanschaft bent u ervan verzekerd dat de onderdelen tot minimaal 10 jaar na aanschaf nog beschikbaar zijn mocht er onverhoopt toch iets vervangen moeten worden. Daarnaast zijn alle onderdelen vanaf de buitenkant te vervangen, wel zo gemakkelijk en niet uw hele toilet hoeft uit elkaar gehaald te worden.

Geberit heeft een professioneel en groot serviceteam dat in Nederland beschikbaar is, mocht er dus iets mis zijn met uw inbouwreservoir dan kunt u altijd bij hen terecht.

Alle Geberit inbouwreservoirs

Quick view